Whisky Festival Gent 2022

FESTIVALBOTTELING 2022

 


De Festival botteling van 2022 is geworden:

M & H Whisky Distillery
SINGLE CASK
Single Malt Whisky

Bottled for Whisky Festival Gent 2022

whisky festival botteling 2022

De Festival Botteling kan worden afgehaald op het Festival of worden opgestuurd naar uw adres.
Dit kunt u aangeven bij de bestelling.

 
 

 

 

M & H Distillery

We zijn een stedelijke distilleerderij. Gelegen in een van de opkomende buurten van Tel Aviv. M&H maakt  deel uit van het weefsel van de stad, tussen ondernemers en vernieuwers, makers en ambachtslieden. We hebben de distilleerderij gebouwd om in onze geboorteplaats te zijn, samen met het strand, de levendige markten en de architectuur.
Onze vaten worden geselecteerd na een nauwgezet screeningproces, met jaren vooruit denken en plannen. Naast ons standaard assortiment van ex-bourbonvaten, ex-rode wijnvaten en STR-vaten, zijn we constant op zoek naar nieuwe en interessante vaten zoals granaatappelwijn, koosjere sherry, rum, enz.
Vanaf het begin streven we naar het beste. We testten ingrediënten, experimenteerden met de recepten en reisden de wereld rond om de meest geschikte vaten te selecteren. We huurden wijlen Dr. Jim Swan, een van ‘s werelds meest getalenteerde meesterdistilleerders en een expert in distillatie en rijping in warme klimaten, als adviseur in. Compromis is nooit een optie. We streven naar perfectie in elk aspect, van onze op maat gemaakte traditionele koperen ketels tot kwaliteitscontrole gedurende het hele proces.

De flessen met de Festival Botteling zullen na het Festival worden verstuurd.

1

Je winkelwagen